Tulburarile limbajului scris-citit PDF

Coperta Carte Tulburarile limbajului scris-citit

Iti doresti sa citesti cartea Tulburarile limbajului scris-citit publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Tulburarile limbajului scris-citit de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Tulburarile limbajului scris-citit

Elaborata din perspectiva interdisciplinara, lucrarea prezinta tulburarile de invatare a scris-cititului, insistand pe ideea preventiei si a terapiei precoce a dislexo-disgrafiei ca posibile cai de diminuare a analfabetismului. Este surprinsa simptomatologia dislexo-disgrafiei in procesul de invatare a scris-cititului si se investigheaza totodata posibilitatea evaluarii copiilor de varsta prescolara ce manifesta un potential de instalare a deficientelor respective. Cuprins: Comunicarea prin limbaj. Precizari asupra domeniului de investigare; Aparitia, dinamismul si tulburarile dezvoltarii limbajului; Consideratii asupra evolutiei scris-cititului si a intelectului; Dislexo-disgrafia in perspectiva diacronica; Interpretarea manifestarilor dislexo-disgrafice ale copilului cu intelect normal si ale celui cu deficienta mintala in contextul general al altor tulburari; Identificarea timpurie a simptomelor dislexo-disgrafice….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.