Tu si medicul din tine – Terapia CranioSacrala si Eliberarea SomatoEmotionala PDF

Coperta Carte Tu si medicul din tine - Terapia CranioSacrala si Eliberarea SomatoEmotionala

Iti doresti sa citesti cartea Tu si medicul din tine – Terapia CranioSacrala si Eliberarea SomatoEmotionala publicata de editura Herald? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tu si medicul din tine – Terapia CranioSacrala si Eliberarea SomatoEmotionala chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Tu si medicul din tine – Terapia CranioSacrala si Eliberarea SomatoEmotionala

Ceea ce a inceput ca un fenomen inexplicabil, in timpul unei operatii efectuate la inceputul anilor `70, a devenit baza uneia dintre cele mai recunoscute terapii naturale din lume – si raza de speranta pentru pacientii de pretutindeni care cauta alinare. Terapia Craniosacrala a fost pusa la punct de John E. Upledger D. O., O. M.M., dupa ce a observat si a inceput sa caute raspunsuri la un sistem mai putin cunoscut al corpului. Dr. Upledger relateaza experientele personale de dezvoltare si explorare a tehnicilor blande care intensifica activitatea sistemului craniosacral, locul in care functioneaza creierul si maduva spinarii. Terapia Craniosacrala este folosita in prezent de catre practicieni pentru a imbunatati functionarea sistemului nervos central, a elimina efectele negative ale stresului, a intari rezistenta la imbolnaviri si a spori sanatatea generala. Cartea prezinta de asemenea o terapie inovatoare numita Eliberare Somatoemotionala, care ajuta la eliminarea efectelor reziduale ale unor traume si experiente emotionale negative….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.