Tu esti singura mea dragoste PDF

Coperta Carte Tu esti singura mea dragoste

Iti doresti sa citesti cartea Tu esti singura mea dragoste publicata de editura Alcris? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tu esti singura mea dragoste chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Tu esti singura mea dragoste

Venind de la Paris la terminarea stagiului de intern intr-un orasel din centrul Frantei pentru inlocuirea temporara a medicului local, tanarul doctor Numa Armaury o cunoaste si se indragosteste de frumoasa Sophie Vernon, fiica unui „”vindecator”” ostracizat de mediul medical. Relatia lor se confrunta in plus cu ambitia Nathaliei Andrieu, fiica fostului profesor al lui Numa, de a-l recuceri dupa ruperea logodnei din vina ei. Va reusi oare dragostea lor sa invinga toate obstacolelele?…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.