Tu esti mamica mea’ PDF

Coperta Carte Tu esti mamica mea'

Iti doresti sa citesti cartea Tu esti mamica mea’ publicata de editura Vlad si cartea cu Genius? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tu esti mamica mea’ chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Tu esti mamica mea’

Abia iesit din ou, un pui de pasare isi paraseste cuibul si pleaca sa-si caute mama. Dar cum ar putea-o gasi, cand nici macar nu stie cum arata? Mic, mic, mic, dar tare curajos, puiul nu se sfieste sa intrebe pe oricine si orice ii iese in cale, oricat ar fi de mare, daca nu cumva e mamica lui. Chiar daca pentru o clipa se indoieste si se intreaba daca are si el o mama, pana la urma isi aduna puterile si pleaca din nou la drum – gata, frica a trecut, are o mama si stie sigur ca o s-o gaseasca….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.