Tu esti Dumnezeu PDF

  Coperta Carte Tu esti Dumnezeu

  Iti doresti sa citesti cartea Tu esti Dumnezeu scrisa de Story Waters si publicata de editura Prestige? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tu esti Dumnezeu chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Tu esti Dumnezeu

  Story Waters este un autor spiritual care urmareste sa le dea oamenilor puterea de a descoperi si a se conduce dupa lumina divina a propriei lor fiinte. El crede in dezvoltarea unei legaturi spirituale personale, eliberata de dogma si de frica inerenta din religiile institutionalizate, avand sentimentul ca multi au renuntat la puterea personala in favoarea societatii si religiei, in loc sa traiasca ceea ce simt in sufletul lor. Prin scrierile sale, Story spera sa-i inspire pe oameni sa-si manifeste si sa-si urmeze propria voce interioara si sa-si iubeasca si sa accepte in totalitate propria fiinta….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Tu esti Dumnezeu este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.