Trilogia New York-ului PDF

Coperta Carte Trilogia New York-ului

Iti doresti sa citesti cartea Trilogia New York-ului publicata de editura Art? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Trilogia New York-ului chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Trilogia New York-ului

Trilogia New York-ului (Orasul de sticla, Fantome, Camera incuiata) i-a adus lui Paul Auster recunoasterea internationala pentru crearea unui nou stil literar, un mix de fictiune postmoderna cu roman noir si crime fiction. Intr-un New York decupat parca din filmele cult cu detectivi particulari, personajele lui Auster trec prin intamplari kafkiene incercand sa rezolve situatiile enigmatice in care se trezesc implicate. Fiecare dintre cele trei romane care alcatuiesc volumul de fata ofera cititorului o naratiune pe mai multe niveluri, jocuri psihologice uluitoare, un labirint de povesti detectivistice si, nu in ultimul rand, o meditatie asupra ideii de identitate….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.