Triburi. Avem nevoie de tine sa ne conduci PDF

Coperta Carte Triburi. Avem nevoie de tine sa ne conduci

Iti doresti sa citesti cartea Triburi. Avem nevoie de tine sa ne conduci publicata de editura Publica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Triburi. Avem nevoie de tine sa ne conduci chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Triburi. Avem nevoie de tine sa ne conduci

Un trib este un grup de oameni care au un interes comun, o modalitate de comunicare si un lider. Timp de milioane de ani, oamenii au cautat sa faca parte dintr-un trib sau altul, fie el religios, etnic, politic sau muzical. Acum internetul a eliminat limitele geografice si financiare, iar datorita retelelor de socializare si blogurilor, unui trib ii e mai usor ca oricand sa capete mai multi adepti. In plus, datorita lor creste numarul de triburi noi. Internetul poate sa ofere multe, dar nu si leadership. De aici importanta intrebarii la care raspunde Seth Godin in Triburi: Cine o sa ne conduca? Raspunsul pe care il da prin aceasta carte ne ajuta sa intelegem care anume e miza si cum fiecare dintre noi poate sa creeze si sa conduca un trib….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.