Trezirea zeilor PDF

  Coperta Carte Trezirea zeilor

  Iti doresti sa citesti cartea Trezirea zeilor scrisa de Sylvain Neuve si publicata de editura Paladin? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Trezirea zeilor chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Trezirea zeilor

  Oamenii iau uneori decizii care afecteaza alte specii…. Si uite ce bine s‑au asezat lucrurile! La zece ani dupa evenimentele din Gigantii adormiti, Kara si Vincent au devenit eroi pentru oamenii din toata lumea, iar Themis un simbol al protectiei Pamantului… asta pana cand un robot extraterestru se materializeaza in centrul Londrei si vaporizeaza o sectiune a orasului. Iar acela este doar inceputul, fiindca alti roboti gigantici apar in metropole de pe tot globul, avand, aparent, acelasi scop distrugator. Omenirea stie acum ca nu mai este singura in Univers, dar cum ar trebui sa se comporte in fata unei amenintari extraterestre? Daca am aflat ceva pana acum este ca nu suntem cea mai mareata creatie din Univers, cu siguranta nu cea mai inteligenta. Pare logic ca in Univers sa existe o multime de chestii pe care nu le intelegem.   „ Abundand in rasturnari de situatii si comentarii politice cartea lui Sylvain Neuvel combina science-fictionul cu realitatea, avertizand ca in lumea tehnologica orice se poate intampla si ca trebuie sa fim mereu precauti la posibilitatile pe care le poate aduce viitorul .“ www.paperbackparis „ La noua ani dupa evenimentele din Gigantii adormiti, Trezirea zeilor rastoarna in mod neasteptat tot ce aflasem in primul volum .“ mtlreviewofbooks.ca „ Luptele dintre roboti gigantici se intrepatrund cu speculatii stiintifice si filosofice ametitoare. Iubitorii seriilor de science-fiction vor fi incantati de aceasta urmare plina de revelatii neasteptate si de finalul ei surprinzator .“ Booklist „ Neasteptat de buna… Daca anul acesta nu veti citi decat un roman SF, atunci Trezirea zeilor este alegerea perfecta .“ Fresh Fiction „ In al doilea volum al seriei, Neuvel injecteaza o doza de adrenalina in premisa incitanta a primei carti, ridica stacheta si ne ofera imaginea terifianta a unei posibile invazii extraterestre .“ www.speculativeherald.com „ O multime de lucruri sunt minunate in Trezirea zeilor, dar in primul rand numarul urias de referinte din cultura science-fiction, care fac intriga mai plauzibila si personajele mai credibile. Pe ansamblu, un volum doi solid al trilogiei .“ www.fantasyliterature „ Escapism literar in stare pura, cu roboti ucigasi gigantici pe fundalul sfarsitului inevitabil al omenirii. “ Kirkus Reviews…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Trezirea zeilor este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.