Trenul din Paddington PDF

Coperta Carte Trenul din Paddington

Iti doresti sa citesti cartea Trenul din Paddington publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Trenul din Paddington chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Trenul din Paddington

Peste 2 miliarde de exemplare vandute carti traduse in peste 100 de limbi Pe sinele ce leaga Londra de orasele din apropiere doua trenuri merg, pentru cateva secunde, in paralel. Intr-unul se afla o doamna in varsta, abia trezita din motaiala; in celalalt se afla un barbat inalt, brunet, bine facut, care sugruma o femeie. Socata, doamna in varsta raporteaza imediat crima la politie, dar toata lumea o ia drept acel gen de batrana care, dornica de atentie, scorneste povesti incredibile. Exista insa cineva care nu-i pune nici o clipa relatarea la indoiala. Este prietena ei, Miss Marple. Din fotoliul sau, aceasta dirijeaza investigatiile catre un conac englezesc rupt direct din istorie, neatins de modernitate, unde, intr-un hambar nefolosit, se afla un cadavru intr-un sarcofag….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.