Trei minute PDF

  Trei minute - Anders Roslund, Borge Hellstrom

  Iti doresti sa citesti cartea Trei minute scrisa de Anders Roslund, Borge Hellstrom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Trei minute chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Trei minute PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Trei minute

  Trei minute – Volumul al II-lea din seria Ewert Grens

  Cartea care a stat la baza filmului The Informer, cu Joel Kinnaman

   
  Informatorul sub acoperire Piet Hoffmann, despre care politia din Stockholm crede ca a murit, traieste de fapt, impreuna cu sotia si cei doi baieti ai lor, sub un nume de imprumut in Columbia. Numai fostul lui agent de legatura stie unde se afla – si ca a acceptat doua noi misiuni periculoase: ca ucigas platit pentru un cartel columbian al drogurilor si ca agent infiltrat al DEA in aceeasi organizatie criminala. Insa atunci cand presedintele Camerei Reprezentantilor e sechestrat de cartel, situatia se schimba cu repeziciune. Hoffmann este implicat intr-una dintre cele mai mediatizate rapiri politice si devine o tinta in „razboiul final impotriva drogurilor”. Hoffmann este nevoit sa pastreze un echilibru delicat, incercand sa-si apere familia si sa-si pastreze rolul dublu. Si intelege curand ca singura lui sansa de supravietuire este salvarea demnitarului american – misiune pentru care va avea nevoie de ajutorul lui Ewert Grens, indaratnicul detectiv suedez care nu a uitat intamplarile petrecute cu doi ani inainte in inchisoarea Aspsas.
   
  O descriere elocventa a unei zone viciate si sordide a vietii… Recomandata pentru oricine isi propune sa afle mai multe despre cartelurile drogurilor care ameninta societatea. – New York Journal of Books
   
  O carte plina de tensiune. – The New York Times
   
  Intriga plina de intorsaturi te tine cu sufletul la gura. – Entertainment Weekly
   
  Un thriller ramificat si adesea palpitant… Detaliile realiste despre traficul de droguri, viata in inchisoare si relatiile dintre politisti si informatori sunt redate cu o forta convingatoare in Trei minute. – Wallstreet Journal
   
  Un joc de-a soarecele si pisica; te infioara in fiecare clipa… O poveste neindurator de amorala. – The New York Times Book Review
   
  Roslund & Hellstrom este formula sub care semneaza impreuna doi scriitori suedezi de romane politiste: jurnalistul Anders Roslund, nascut in 1961, si fostul infractor Borge Hellstrom, nascut in 1957, devenit analist al sistemului infractional din Suedia. Capacitatea lor unica de a aduce laolalta cunostinte din interior despre realitatea brutala a vietii infractionale si critica sociala severa i-au adus in primele randuri ale scriitorilor scandinavi de thrillere. La Editura Trei a mai aparut si romanul Trei secunde semnat de Roslund & Hellstrom.

  Din seria Ewert Grens fac parte volumele:

  • Volumul 1: Trei secunde

  • Volumul 2: Trei minute

  • Volumul 3: Trei ore

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Trei minute este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.