Trebuia sa fii tu PDF

  Coperta Carte Trebuia sa fii tu

  Iti doresti sa citesti cartea Trebuia sa fii tu scrisa de Susan Elizabeth Phillips si publicata de editura Lira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Trebuia sa fii tu chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Trebuia sa fii tu

  Eleganta si zvapaiata Phoebe Somerville, o newyorkeza de treizeci si trei de ani care si-a impartit existenta intre barurile cosmopolite si galeriile de arta din Manhattan, mosteneste pe neasteptate o echipa din liga profesionista. Echipa i-a lasat-o tatal ei, Bert, un tip dur care n-ar fi reusit niciodata sa-i faca loc in viata lui ocupata de afaceri, fotbal si iubite recrutate de pe scenele cluburilor din Las Vegas. Primita la inceput cu ostilitate si neincredere, Phoebe descopera ca are o ambitie de care nu era constienta: aceea de a-i demonstra tatalui ei, pe lumea cealalta, ca isi poate croi singura un drum in viata….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Trebuia sa fii tu este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.