Tratatul de la Patriarhie PDF

Coperta Carte Tratatul de la Patriarhie

Iti doresti sa citesti cartea Tratatul de la Patriarhie publicata de editura Cartea Romaneasca? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tratatul de la Patriarhie chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Tratatul de la Patriarhie

„”Adelina Fleva scrie o poezie care nu este in vecinatatea unui discurs litrugic, asa cum am fi tentati sa credem ci, dimpotriva, conectata la gestica si arhetipul poeticii contemporane, poeta aduce dintr-o sinceritate si simplitate pe deplin asumate, un aer proaspat, atat la nivelul discursului liric, cat si la nivelul discursului meditativ-vizual. Tratatul de la Patriarhie este cartea care reaseaza in patrimoniul universal al temelor poetice, dragostea ca singura formula dialogala cu sinele, cu semenii si cu Dumnezeu. In fond, poezia Adelinei Fleva este un discurs despre spiritualitate, dar nu in sensul liturgic, ci mai curand in sensul in care sprititualitatea inseamna traversarea unuor stari initiatice si de memorare.””- Paul GORBAN””Emanand o sacralitate pagana, dogoritoare, versurile din tratatul de la Patriarhie, elaborate de Adelina Fleva, ar pune preotimea pe fuga. Volumul structurat unitar in trei capitole: urcarea, asteptarea, atingerile si reintoarcerea reprezinta un experiment postmodernist (in care intalnim: citadinismul sarcastic, dero-mantizarea, deriziunea tematica, destructurarea, pulverizarea valorilor etc.) pigmentat cu frisoanele modernitatii.””- Lucian GRUIA…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.