Tratat de management educational pentru invatamantul primar si prescolar PDF

Coperta Carte Tratat de management educational pentru invatamantul primar si prescolar

Iti doresti sa citesti cartea Tratat de management educational pentru invatamantul primar si prescolar publicata de editura Paralela 45? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tratat de management educational pentru invatamantul primar si prescolar chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Tratat de management educational pentru invatamantul primar si prescolar

Tratatul de management educational pentru invatamantul primar si prescolar propune o resemnificare si o valorizare pedagogica moderna a conceptului de management educational, precum si abordari personalizate pentru invatamantul primar si prescolar. El valorizeaza o viziune interactionista, intrucat reuneste – in abordare sistemica moderna – componentele epistemice ale managementului educational, oferind o perspectiva sincronica functionala asupra actualului context managerial, la toate nivelurile. Capitolele tratatului construiesc o retea epistemica a componentelor managementului educational si propun analize, ilustrari si abordari practice aprofundate, pentru fiecare componenta in parte….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.