Tratat de dezinformare PDF

  Coperta Carte Tratat de dezinformare

  Iti doresti sa citesti cartea Tratat de dezinformare scrisa de Vladimir Volkoff si publicata de editura Antet? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tratat de dezinformare chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Tratat de dezinformare

  Aceasta carte scrisa de Vladimir Volkoff  face parte din colectia Stiinte sociale a editurii Antet . Unul dintre cei mai curajosi si mai talentati analisti ai fenomenului dezinformarii, consilier pe langa serviciile secrete franceze, Volkoff ne ghideaza intr-o lume unde nimic nu este ceea ce pare a fi. Operatiuni de intoxicare, abuz de cuvinte, deturnarea sensului, coruptie si lipsa de scrupule, numeroase exemple din istoria recenta, o carte despre lumea perversa si fascinanta a persuasiunii….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Tratat de dezinformare este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.