Transgresiuni. Ofensele artei PDF

Coperta Carte Transgresiuni. Ofensele artei

Iti doresti sa citesti cartea Transgresiuni. Ofensele artei publicata de editura Vellant? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Transgresiuni. Ofensele artei chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Transgresiuni. Ofensele artei

In Transgresiuni. Ofensele artei, Anthony Julius traseaza istoria revoltei impotriva canoanelor artistice academice, incepand de la Dejunul pe iarba, a lui Manet, pana la scandalul cauzat de expozitia Senzatie a Academiei Regale, un secol si jumatate mai tarziu. Discutand lucrari de Andres Serrano, Damien Hirst, Gilbert si George, Paul Mc Carthy, Jeff Koons, Hans Haacke si Anselm Kiefer, Julius identifica trei tipuri de transgresiuni artistice caracteristice modernitatii: pervertirea regulilor artistice, profanarea credintelor si a sentimentelor publicului si revolta impotriva normelor sociale si politice. Anthony Julius, eminent avocat, scriitor si conferentiar, este recunoscut drept o minte juridica sclipitoare, un critic de o integritate implacabila si un filozof important, caruia ii place sa tulbure consensul. Cartile sale anterioare, T. S. Eliot: Antisemitism si forma literara si Imagini idolizatoare, au fost primite cu laude, starnind in acelasi timp controverse in lumea artei….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.