Trairi, emotii, amintiri… PDF

  Trairi, emotii, amintiri... - Genoveva Belecciu

  Iti doresti sa citesti cartea Trairi, emotii, amintiri… scrisa de Genoveva Belecciu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Trairi, emotii, amintiri… chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Trairi, emotii, amintiri… PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Trairi, emotii, amintiri…

  Este o „avalansa” de poezii de dragoste, de dor, durere, speranta, sentimente de moment scrise intr-un timp scurt, in care mintea si sufletul meu au fost inundate de amintirile traite in copilarie in casa parinteasca, de parfumul si obiceiurile de sarbatori…
   
  Unele dintre poezii descriu povestea de dragoste pe care am trait-o din adolescenta si o traiesc si-acum alaturi de sotul meu, din care s-au nascut cei trei copii, carora le-am dedicat mai multe poezii.
   
  Poezii de durere… pierderea surorii si a parintilor, momentele de adio, lipsa lor… am incercat sa scriu tot ce am simtit odata cu „plecarea lor”.
  De speranta? Da, fiindca ele au fost scrise in momentul pandemiei, cand ne-am regasit inchisi in casa cu gandurile si amintirile noastre.
   
  Iar poeziile care descriu sentimentele de moment au fost traite de autoare sau inspirate din viata altora.
   
  Trairi, emotii, amintiri… este o carte in care cred ca multi cititori se vor regasi…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Trairi, emotii, amintiri… este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.