Tradare la Kremlin PDF

Coperta Carte Tradare la Kremlin

Iti doresti sa citesti cartea Tradare la Kremlin publicata de editura Orizonturi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tradare la Kremlin chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Tradare la Kremlin

Leon Berger isi incanta din nou citirorii cu acest inteligent thriller de spionaj. De la prima pagina, Tradare la Kremlin te prinde si te introduce intr-un amestec de intriga din umbra, suspans extreme si autenticitate mai mult decat plauzibila. In 1952, seful sv. sovietic de informatii fuge in Berlinul de Vest si participa la anihilarea tantativei de rapier de catre conationalii sai a vaduvei lui Heydrich initiatirul Holocaustului. Miza actiunii o reprezinta un important manusctis aflat in posesia ei. In aceiasi perioada, intervine si moarte lui Stalin despre care nu se stie daca s-a produs din cause naturale sau a fost vb. de un asasinat. O fictiune de cea mai buna calitate, beneficiind de o documentare impecabila, plina de actiune si intriga, secrete si deceptii, sex si violenta, imposibil de lasat din mana pana la ultima pagina ….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.