Tour Eiffel, turistii toamnei PDF

Coperta Carte Tour Eiffel, turistii toamnei

Iti doresti sa citesti cartea Tour Eiffel, turistii toamnei publicata de editura Paralela 45? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Tour Eiffel, turistii toamnei de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Tour Eiffel, turistii toamnei

Filmam pentru dumneavoastra ceva abstract, inefabil, posibil un anotimp pe cale de disparitie, conturul unui rotocol de fum, plutirea unui nor, aparitia unor cearcane pe spatiile intinse ale unor campii. Transmitem, pentru dumneavoastra, si lucruri mai ciudate, cum ar fi spaimele ce urca si coboara pe firele nevazute ale noptilor, cum se creeaza din acumularea de detalii marile sinteze, cum se imprima pe chipul unui om liniile de granit ale tristetii. Mai filmam, tot pentru dumneavoastra, cum singuratatea s-asterne de-a lungul unui drum, in colturile fara aparare ale unei incaperi, in tacerile unor fantani, sub podurile unde nici vanturile nu-si mai trimit nici cele mai vagi adieri. Filmam uimirea, ce adeseori, in zbaterile ei se frange de fruntea unei oglinzi, tacerea ce sangereaza pe sub pietre, caramizi. In final, ne filmam pe noi, cei care vrem s-ajungem undeva, nestiind, insa, prea bine, unde……

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.