Totul din intreg PDF

Coperta Carte Totul din intreg

Iti doresti sa citesti cartea Totul din intreg publicata de editura For you? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Totul din intreg chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Totul din intreg

„Totul din intreg introduce un nou concept. Aceasta carte a sosit in lumea fizica exact in momentul in care lumea a fost pregatita sa o primeasca, sa o adulmece, sa o citeasca. Ea surpinde prin ceea ce transmite, prin modul in care transmite, prin dezinvoltura divina a Divinului ce ne transmite ca intre Divin si Noi nu exista separare. Totul din intreg nu a fost programata, nici macar eu, «autorul», nu am stiut ca va fi o carte, o lucrare, dar se pare ca Ansamblul Existential ne-a oferit un cadou, un ghid, o lumina care ne reaminteste Ceea Ce Suntem. Daca doream sa scriu o carte, daca imi propuneam sa scriu o carte, probabil ca nici acum nu exista aceasta lucrare. Povestea mea m-a adus aici. Desele momente de confuzie si cautari mi-au oferit descoperirea linistei si a bucuriei de a gusta Divinul. Dupa lungi perioade de conectare constienta, constanta, la Sursa, la Divin, am inceput sa traiesc din, prin si pentru Natura Noastra. Meditatiile zilnice si renuntarea la fizic m-au condus si m-au ghidat prin tinutul Adevaratei Realitati, iar de Acolo am adus in lumea materiala savoarea Esentei pe care se bazeaza intreaga existenta. Procesul de scriere al cartii Totul din intreg, poate fi numit de multi o dovada de inconstienta dusa pâna la extrem. Asa a si fost! Cand am scris aceasta carte, m-am epuizat fizic, mi-am testat limitele corpului, am incercat sa imping barierele fizicului pana la extrem. Si am reusit! Totul din intreg a fost scrisa in 13 zile, sau, mai bine zis, Totul din intreg s-a scris, prin mine, in doar 13 zile. Da, exact! Aceasta carte s-a scris singura, eu doar m-am lasat trait de Sursa si nu am facut nimic altceva decât sa misc creionul pe foaia de hartie dupa cum curgea Sensul Adevarat. Vocea Interioara, care mi-a dictat Totul din intreg, m-a incurajat sa termin ceea ce pornisem in ciuda provocarilor fizice atat de evidente. Timp de 13 zile am scris de dimineata pana seara. Timp de aproape doua saptamani am fost doar un simplu instrument prin care s-au reva…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.