Top 10 fantezii sexuale feminine PDF

Coperta Carte Top 10 fantezii sexuale feminine

Iti doresti sa citesti cartea Top 10 fantezii sexuale feminine publicata de editura House of Guides Publishing Grup? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Top 10 fantezii sexuale feminine de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Top 10 fantezii sexuale feminine

Exista numeroase clasificari de tip Top 10, insa nici una atat de incitanta ca cea facuta de Julie Bray. Prin aceasta carte indrazneata, ba chiar obraznica pe alocuri, cititorilor si cititoarelor sau, mai bine zis, in special celor din urma, li se adreseaza o invitatie putin cam neortodoxa, aceea de a arunca o privire asupra unor lucruri pastrate de obicei in secret si invaluite de mister. Ei bine, da, in sfarsit fanteziile erotice lasa deoparte valul pudorii si se expun in toata splendoarea lor. Cele mai aprinse si nastrusnice dorinte feminine iau forma unor confesiuni fierbinti, redate intr-un stil care provoaca la fiecare fraza. Cu cat patrund mai adanc in imaginarul erotic feminin, cu atat cititorii devin mai dornici de destainuiri pasionale, mai mult sau mai putin socante. Si, fiindca e vorba de imaginatie, totul devine posibil pe acest taram in care dorinta femeii este litera de lege. Nu exista nici o urma de pudibonderie inutila in descrierea fantasmelor patimase care aduc lectura cu un pas mai aproape de satisfactia exploziva din final. Fie ca este vorba de partenerul actual, de un alt barbat, de o alta femeie, de mai multi parteneri sau de dorinta unor femei de a fi tratate cu violenta, cartea se muleaza perfect pe gusturile tuturor celor dotati cu imaginatie si deschidere spre noutate. Pentru o experienta de neuitat se recomanda o lectura in doi, multe dintre fantasmele prezentate putand fi puse in practica oricand si oriunde. In mod clar, aceasta lectura va satisface si cele mai exigente gusturi feminine, in special daca este efectuata de barbati….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.