Toltecii noului mileniu PDF

  Coperta Carte Toltecii noului mileniu

  Iti doresti sa citesti cartea Toltecii noului mileniu scrisa de Victor Sanchez si publicata de editura For You? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Toltecii noului mileniu chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Toltecii noului mileniu

  Aceasta carte, publicata la editura For you , cuprinde o marturie spectaculoasa despre una dintre celemai importante traditii spirituale mezoamericane, care a supravietuit pana inprezent. Victor Sanchez ne ofera o perspectiva rara asupravietii si obiceiurilor luptatorilor spirituali tolteci. Acesti tolteci, careexista din timpuri de dinaintea aztecilor, recunosc Pamantul drept fiinta vie,au o comuniune profunda cu pamantul lor si dau dovada de forte neobisnuite deperceptie. Aflati cum, la inceputul unui nou mileniu, aptitudinile lor desupravietuire ne incurajeaza sa ne reinnoim angajamentul de a crea un mod deviata mai bun, in armonie cu spiritul si cu natura….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Toltecii noului mileniu este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.