Tobie Lolness. Viata la inaltime PDF

  Coperta Carte Tobie Lolness. Viata la inaltime

  Iti doresti sa citesti cartea Tobie Lolness. Viata la inaltime scrisa de Timothee De Fombelle si publicata de editura Arthur? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tobie Lolness. Viata la inaltime chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Tobie Lolness. Viata la inaltime

  Roman laureat cu premiul Grand Prix de L’Imaginaire. „Tobie ar fi vrut sa se poata trezi, sa iasa din cosmar, sa dea fuga spre patul parintilor lui si sa planga, sa planga… Lui Tobie i-ar fi placut sa fie dus in pijamale intr-o bucatarie luminata, sa i se pregateasca un sirop cald de miere, cu prajiturele alaturi, si sa i se spuna: «Gata, Tobie, s-a terminat.»” Printre crengi, epuizat, cu picioarele insangerate, Tobie fuge haituit de ai sai… Este inalt doar de un milimetru si jumatate. Poporul lui locuieste pe marele stejar din negura vremurilor. Fiindca tatal sau a refuzat sa cedeze secretul unei inventii revolutionare, toata familia a fost exilata, apoi intemnitata. Numai Tobie a fost in stare sa scape. Ramane de aflat pentru cat timp. „ O poarta stralucita catre literatura imaginarului .” ( Le Monde )…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Tobie Lolness. Viata la inaltime este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.