Tobele toamnei. Vol.2. Seria Outlander. Partea 4 PDF

  Tobele toamnei. Vol.2. Seria Outlander. Partea 4 - Diana Gabaldon

  Iti doresti sa citesti cartea Tobele toamnei. Vol.2. Seria Outlander. Partea 4 scrisa de Diana Gabaldon? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tobele toamnei. Vol.2. Seria Outlander. Partea 4 chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Tobele toamnei. Vol.2. Seria Outlander. Partea 4 PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Tobele toamnei. Vol.2. Seria Outlander. Partea 4

  Tobele toamnei, volumul II este a patra parte din seria Outlander.

  Povestea care a stat la baza serialului OUTLANDER. O poveste fara rival. Personaje de neuitat. Detalii istorice savuroase.
   
  In timp ce Claire si Jamie tin piept tensiunilor tot mai mari de pe continentul american de dinainte de razboi, Brianna, ramasa in prezent, face o descoperire tulburatoare despre parintii ei, asa ca lasa totul in urma si se duce sa-i avertizeze. Aruncata intr-o epoca si intr-un tinut necunoscute, in cautarea mamei si a tatalui pe care nu l-a cunoscut niciodata, Brianna isi risca viitorul, incercand sa schimbe istoria. Prietenul ei, istoricul Roger, incearca din rasputeri sa o gaseasca, desi e posibil sa ajunga prea tarziu.
   
  Personaje imposibil de uitat, intr-o tesatura bogata de detalii istorice, o carte pe care pur si simplu nu o poti lasa din mana. – Cincinnati Post
   
  A ramas neclintit, cu fata intoarsa spre stele. A alungat valul de furie ce ii murmura la ureche, pulsul amintirii din sangele lui. Apoi s-a silit sa capituleze, sa o lase sa vina. A tremurat cand si-a amintit neputinta si a strans din dinti de furie, dar a privit fara sa clipeasca stralucirea cerului, invocand numele stelelor ca pe cuvintele unei rugaciuni, abandonandu-se vastitatii de deasupra capului, in timp ce incerca sa se piarda pe pamant.
  Betelgeuse. Sirius. Orion. Antares. Cerul e foarte intins, si tu esti mic. Fie ca vorbele sa treaca prin el, vocea si amintirile ei sa treaca prin el, facandu-i pielea sa se infioare ca sub atingerea unei fantome, disparand in bezna.
  Pleiadele. Cassiopeia. Taurus. Cerul e nesfarsit, iar tu esti foarte mic. Mort, dar nu mai putin puternic din cauza asta. Si-a desfacut palmele larg – si acestea erau puternice. Indeajuns ca sa bata un om pana la moarte, indeajuns ca sa ia o viata. Dar nici macar moartea nu era suficienta pentru a desface franghiile furiei.

  Din seria Outlander fac parte:

  • Partea I: Calatoarea

  • Partea II: Talismanul

  • Partea III: Cercul de piatra – Volumul 1

  • Partea III. Cercul de piatra – Volumul 2

  • Partea IV: Tobele toamnei – Volumul 1

  • Partea IV: Tobele toamnei – Volumul 2

  • Partea V: Crucea de foc – Volumul 1

  • Partea V: Crucea de foc – Volumul 2

  • Partea VI: Prin zapada si cenusa – Volumul 1

  • Partea VI: Prin zapada si cenusa – Volumul 2

  • Partea VII: Ecouri din trecut – Volumul 1

  • Partea VII: Ecouri din trecut – Volumul 2

   

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Tobele toamnei. Vol.2. Seria Outlander. Partea 4 este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.