Tobele toamnei vol 2 PDF

Coperta Carte Tobele toamnei vol 2

Iti doresti sa citesti cartea Tobele toamnei vol 2 publicata de editura Nautilus? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tobele toamnei vol 2 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Tobele toamnei vol 2

Bestseller New York Times Dupa o lunga despartire, Claire si Jamie s-au reintalnit. Dar fiica lor, Briana, ramasa singura in prezent, porneste intr-o cautare periculoasa a mamei si a tatalui pe care nu l-a cunoscut niciodata. Apoi e nevoita sa riste totul ca sa schimbe istoria si sa le salveze viata. Prietenul ei si istoricul Roger Wakefield face si el tot posibilul sa o gaseasca si sa o ajute. „Gabaldon isi continua seria de calatorii in timp avandu-i ca protagonisti pe Claire si Jamie. Unele parti din carte au loc in prezent, dar cea mai mare parte din actiune se petrece in Charleston, Carolina de Sud, in 1760. Scotienii exilati de la Culloden sunt primii care simt revolutia apropiindu-se. Gabaldon scrie extrem de bine, documentat istoric si creeaza o galerie de personaje tipice perioadei, intr-o dinamica ce tine cititorii interesati.”Booklist „Personaje imposibil de uitat, intr-o tesatura bogata de detalii istorice, o carte pe care pur si simplu nu o poti lasa din mana.”Cincinnati Post…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.