Tinta sigura PDF

Coperta Carte Tinta sigura

Iti doresti sa citesti cartea Tinta sigura publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tinta sigura chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Tinta sigura

Maturizeaza-te sau mori!La numai 15 ani, viata gemenilor Jade si Rich este data complet peste cap. Cand mama lor moare intr-un accident de masina, tatal lor, John Chance, care-i parasise cu mult timp in urma, isi face aparitia la inmormantare si ii ia cu el. Pentru cei doi copii e greu sa inceapa o noua viata alaturi de tatal lor, mai ales ca acesta nu pare deloc incantat. Dar, tocmai cand Jade si Rich incep sa se deprinda cu situatia, o alta nenorocire cade pe capul lor: Chance e rapit. Si, de parca nu ar fi fost destul ca sunt orfani, cel care le-a rapit tatal porneste pe urmele lor, transformandu-i intr-o… tinta sigura!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.