Tinta marcata PDF

Coperta Carte Tinta marcata

Iti doresti sa citesti cartea Tinta marcata publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tinta marcata chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Tinta marcata

Jack Ryan Jr si alti membri ai grupului intitulat „The Campus“ sunt trimisi la Paris ca sa observe o celula a miscarii „Umayyad revolutionary Council“ (Ur C), comandata de emirul Saif rahman yasin, liderul Ur C (nume fictiv pentru Osama bin Laden). In Tinta marcata este vorba despre capturarea unui terorist de pe un nivel ierarhic aflat pe la mijloc, si anume, Hosni Iheb rokki. In timp ce tatal lui s-a dovedit refractar in a deveni un agent de sacrificiu, Jack Ryan Jr vrea tocmai acest lucru. Antrenandu-se cu fortele speciale, el isi imbunatateste aptitudinile de lupta pentru a-si continua munca in Campus, doborand si eliminand teroristi ori de cate ori situatia o impune. Iar in timpul asta tatal lui candideaza din nou la presedintia Statelor Unite….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.