Timpul soarelui PDF

  Coperta Carte Timpul soarelui

  Iti doresti sa citesti cartea Timpul soarelui scrisa de Tracy Rees si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Timpul soarelui chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Timpul soarelui

  Cat de mult iti poate schimba un loc viata? 1950. Chloe viziteaza micul orasel Tenby din Tara Galilor in fiecare vara. Sta la matusa ei si isi petrece zilele lungi si idilice pe plaja, alaturi de cel mai bun prieten, Llew. In fiecare an este la fel, pana cand intalneste un baiat mai mare, plin de farmec, de care se indragosteste instantaneu. Dar in noaptea primei lor intalniri, Chloe isi da seama ca vor urma consecinte care ar putea-o bantui pentru totdeauna. 2014. Nora a considerat intotdeauna succesul ca pe ceva de la sine inteles, pana cand viata ei incepe sa se naruie dintr-odata. Tulburata de anxietate si de cosmaruri, se trezeste atrasa de plajele din Tenby. Dar orasul ascunde mai multe secrete, iar Nora va descoperi in curand ca aceasta localitate de langa mare are puterea de a vindeca pana si cele mai dureroase amintiri….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Timpul soarelui este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.