Tilda Soricela – Un miracol de Craciun PDF

Coperta Carte Tilda Soricela - Un miracol de Craciun

Iti doresti sa citesti cartea Tilda Soricela – Un miracol de Craciun publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tilda Soricela – Un miracol de Craciun chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Tilda Soricela – Un miracol de Craciun

Tilda Soricela, micuta soricica alba de la biserica, iubeste cantecele si i-ar placea tare mult sa cante si ea in corul bisericii. Insa acest lucru nu este posibil, deoarece ea e mica, iar vocea de soricica se aude mult prea incet! Dar, de un Craciun, cand cei din corul bisericii se imbolnavesc si nu mai pot sa cante, Tilda are o idee minunata, care transforma o seara de Craciun intr-una de neuitat….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.