Tilcuirea Epistolelor catre Galateni, Efeseni, Filipeni si Coloseni PDF

  Coperta Carte Tilcuirea Epistolelor catre Galateni, Efeseni, Filipeni si Coloseni

  Iti doresti sa citesti cartea Tilcuirea Epistolelor catre Galateni, Efeseni, Filipeni si Coloseni scrisa de Teofilact Al Bulgariei si publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tilcuirea Epistolelor catre Galateni, Efeseni, Filipeni si Coloseni chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Tilcuirea Epistolelor catre Galateni, Efeseni, Filipeni si Coloseni

  Rugaciunea necurmata este arma cea mai puternica in drumul desavirsirii sufletesti. Sfinta rugaciune este aceea care coboara asupra omului darul Duhului Sfint. Taina rugaciunii nu se indeplineste in anumite ore hotarite, caci toata vremea ce ramine in afara acestora este timp pierdut. Rugaciunea trebuie facuta deci neincetat. Din citirea Sfintelor Scripturi vine lumina intelegerii, care, dupa aceea, se schimba cu dumnezeiasca schimbare. Trebuie a ne instrui in asa fel ca mintea sa ajunga a pluti oarecum in Legea Domnului, dupa calauzirea careia se cuvine a ne intocmi si viata. Cind omul isi intr‑armeaza sufletul cu cuvintul lui Dumnezeu, el se umple de acea intelepciune care‑l ajuta sa deosebeasca ce este bine si ce este rau. Citirea sa se faca in singuratate si toata luarea‑aminte sa fie adincita in adevarurile Sfintei Scripturi, din care sa primeasca intr‑insul acea caldura care porneste izvorul lacrimilor, caci acestea incalzesc pe om in intregime si‑l umplu de daruri duhovnicesti care‑i invioreaza mintea si inima mai mult decit orice cuvinte. Sfintul Serafim de Sarov…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Tilcuirea Epistolelor catre Galateni, Efeseni, Filipeni si Coloseni este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.