Tilcuirea Epistolei intii catre Corinteni si a Epistolei a doua catre Corinteni PDF

  Coperta Carte Tilcuirea Epistolei intii catre Corinteni si a Epistolei a doua catre Corinteni

  Iti doresti sa citesti cartea Tilcuirea Epistolei intii catre Corinteni si a Epistolei a doua catre Corinteni scrisa de Teofilact Al Bulgariei si publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tilcuirea Epistolei intii catre Corinteni si a Epistolei a doua catre Corinteni chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Tilcuirea Epistolei intii catre Corinteni si a Epistolei a doua catre Corinteni

  Se cuvine ca in toate zilele, iar mai cu deosebire in Duminici, proiestosii bisericilor sa‑i invete pe toti clericii si pe norod cuvintele bunei‑credinte, culegind din dumnezeiasca Scriptura intelesurile si judecatile adevarului. Si sa nu calce hotarele cele acum puse sau predania Parintilor purtatori de Dumnezeu. Ci, si cuvint scripturistic de s‑ar porni, pe acesta sa nu‑l tilcuiasca altfel decit cum au asezat luminatorii si invatatorii Bisericii prin cartile lor. Si mai mult intru acestea sa sporeasca, decit alcatuind cuvinte ale lor, ca nu cindva, poate, nefiind indestulati la aceasta, sa cada din cuviinta. Caci, prin invatatura mai‑inainte zisilor Parinti invatindu‑se, noroadele cele alese si bune si cele nefolositoare si vrednice de lepadat isi vor indrepta viata spre mai bine si nu vor fi vinate de patima necunostintei; ci, luind aminte la invatatura, se vor ascuti spre a nu patimi rau si, de frica muncilor celor ce se gatesc, isi vor lucra mintuirea. (Canonul al 19‑lea al celui de al 6‑lea Sfint Sinod a toata lumea)…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Tilcuirea Epistolei intii catre Corinteni si a Epistolei a doua catre Corinteni este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.