Tilcuirea Epistolei catre Romani PDF

  Coperta Carte Tilcuirea Epistolei catre Romani

  Iti doresti sa citesti cartea Tilcuirea Epistolei catre Romani scrisa de Teofilact Al Bulgariei si publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tilcuirea Epistolei catre Romani chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Tilcuirea Epistolei catre Romani

  Insuseste‑ti gindirea si duhul Sfintilor Parinti prin citirea scrierilor lor. Sfintii Parinti au atins telul: mintuirea. Si tu vei atinge acest tel prin mersul firesc al lucrurilor. Fiind intr‑un cuget si intr‑un suflet cu Sfintii Parinti, te vei mintui. Cerul i‑a primit pe Sfintii Parinti in fericitele sale sinuri. Prin acest fapt, el a dat marturie ca gindurile, simtirile si faptele Sfintilor Parinti ii sint placute. Sfintii Parinti si‑au zugravit gindurile, inima si lucrarea in scrierile lor. Asta inseamna ca scrierile Parintilor sint calauza neratacita catre Cer, marturisita de Cerul insusi. Toate scrierile Sfintilor Parinti sint alcatuite sub insuflarea sau inriurirea Sfintului Duh. Minunata este impreuna‑glasuirea lor, minunata este ungerea lor de Sus! Cel care se calauzeste dupa ele are drept calauza, fara indoiala, Duhul Sfint….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Tilcuirea Epistolei catre Romani este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.