Tifi Papadie – Aventurile lui Tifi Papadie si a prietenilor sai PDF

Coperta Carte Tifi Papadie - Aventurile lui Tifi Papadie si a prietenilor sai

Iti doresti sa citesti cartea Tifi Papadie – Aventurile lui Tifi Papadie si a prietenilor sai publicata de editura DIDACTICA PUBLISHING HOUSE? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tifi Papadie – Aventurile lui Tifi Papadie si a prietenilor sai chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Tifi Papadie – Aventurile lui Tifi Papadie si a prietenilor sai

Cu o mare pofta de viata si plin de entuziasm molipsitor, Tifi Papadie paseste in fiecare zi intr-o noua aventura: salveaza o broscuta de la inec, porneste intr-o calatorie nocturna plina de mister, indeplineste o misiune secreta la cumparaturi, pentru bunica Papadie, indrazneste sa intre intr-o casa bantuita si contrazice stirile din ziare, care spun ca „”iepurii nu stiu sa inoate””. Iar acestea nu sunt nici pe departe toate aventurile pe care poate sa le povesteasca Tifi…Povesti palpitante despre aventurile lui Tifi Papadie, cel mai istet iepuras din lume, si ale prietenilor sai….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.