The Ones PDF

Coperta Carte The Ones

Iti doresti sa citesti cartea The Ones publicata de editura Aramis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea The Ones chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii The Ones

Un roman captivant intre Orwell, Jocurile Foamei si lagarele de concentrare ale celui de al Doilea Razboi Mondial. O versiune a viitorului apropriat cantonat in realitatea stiintifica a politicii globale a lumii in care traim. Inegalitate, inginerie genetica, privilegiati, opresiune guvernamentala, politica globala, terorism, discriminare, radicalism. O carte inspaimantator de reala, frisonanta, care ne impune intrebarea: daca perfectiunea devine o necesitate, pana unde suntem dispusi sa mergem ca sa o capatam? – Kami Garcia…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.