Teste pt cariera, aptitudini si selectie PDF

Coperta Carte Teste pt cariera, aptitudini si selectie

Iti doresti sa citesti cartea Teste pt cariera, aptitudini si selectie publicata de editura Meteor Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Teste pt cariera, aptitudini si selectie chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Teste pt cariera, aptitudini si selectie

Teste pentru cariera, aptitudini si selectie – Jim Barrett, editura Meteor Press: Daca va place un sport sau o activitate, exista o mare probabilitate sa fiti buni in practicarea lor. Acelasi principiu se aplica si in munca. Daca va place munca pe care o faceti, veti fi mai motivati si veti avea rezultate mai bune. Cu toate acestea, nu este usor sa gasiti munca potrivita. Teste pentru cariera, aptitudini si selectie este o carte conceputa pentru a va ajuta sa evaluati atuurile si slabiciunile in privinta aptitudinilor, motivatiilor, indemanarilor si personalitatii si sa le potriviti cu tipul de ocupatie sau de cariera cel mai adecvat. Oferind orientare clara si practica, Jim Barrett va arata cum sa intelegeti: ce va motiveaza ce doriti sa faceti; ce aptitudini specifice aveti ce faceti cel mai bine; care va este personalitatea cum obisnuiti sa reactionati. Dupa ce parcurgeti testele de aptitudini si chestionarele detaliate despre motivatie si personalitate, puteti sa folositi sectiunea Potrivirea profilului pentru a gasi dintr-o lista ampla de ocupatii pe cele mai potrivite cu profilul personal identificat….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.