Teste-grila pentru admiterea la INM, avocatura si notariat. Drept civil. Editia a V-a, revazuta si adaugita PDF

  Coperta Carte Teste-grila pentru admiterea la INM, avocatura si notariat. Drept civil. Editia a V-a, revazuta si adaugita

  Iti doresti sa citesti cartea Teste-grila pentru admiterea la INM, avocatura si notariat. Drept civil. Editia a V-a, revazuta si adaugita scrisa de Veronica Stoica, Laurentiu Dragu, Cornel Falcusan si publicata de editura Universul Juridic? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Teste-grila pentru admiterea la INM, avocatura si notariat. Drept civil. Editia a V-a, revazuta si adaugita chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Teste-grila pentru admiterea la INM, avocatura si notariat. Drept civil. Editia a V-a, revazuta si adaugita

  Testele-grila sunt concepute, avand la baza bibliografia existenta in tematica de promovare atat a examenelor de licenta, cat si a altor examene sau concursuri pentru ocuparea unor functii juridice din cadrul sistemului judiciar. Lucrarea cuprinde peste 2000 de teste din materia dreptului civil, disciplina cu un volum mare de informatii si reguli, dar fara de care nu se poate realiza formarea profesionala a viitorilor juristi. Lucrarea nu este conceputa cu pretentia epuizarii testelor-grila care pot fi formulate din problematica existenta, dar reprezinta o incercare a noastra de a veni in sprijinul celor care doresc sa imbratiseze una dintre profesiile juridice, pe care absolvirea studiilor universitare de drept o confera. Cele peste 2000 de teste-grila din materia dreptului civil au la baza noile reglementari cuprinse in Codul civil si in legislatia cu incidenta in domeniu. Ideea revizuirii, in conformitate cu noua legislatie in domeniu, a adaugirii si completarii acestor teste-grila a fost ca, in masura in care este posibil, lucrarea sa constituie un instrument util de lucru pentru toti studentii si absolventii facultatilor de drept si sa reprezinte un ajutor semnificativ pentru promovarea examenelor pe care le vor sustine, in vederea imbratisarii unei cariere juridice de succes. Testele-grila formulate angreneaza gandirea, logica, ne ajuta sa realizam conexiuni, dar in acelasi timp necesita un studiu individual intens care cu siguranta va conduce la dobandirea succesului….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Teste-grila pentru admiterea la INM, avocatura si notariat. Drept civil. Editia a V-a, revazuta si adaugita este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.