Testati-va coeficientul cerebral BQ PDF

Coperta Carte Testati-va coeficientul cerebral BQ

Iti doresti sa citesti cartea Testati-va coeficientul cerebral BQ publicata de editura Meteor Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Testati-va coeficientul cerebral BQ chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Testati-va coeficientul cerebral BQ

Multi experti sunt de parere ca notiunea traditionala de inteligenta, bazata pe testele IQ, este prea limitata. Exista multe tipuri diferite de inteligenta, chinestezica, logica, interpersonala, lingvistica si vizual/spatiala, care explica vastul potential uman atat la copii, cat si la adulti. Testati-va coeficientul cerebral BQ va ajuta sa va evaluati aceste aspecte diverse ale inteligentei. Cartea consta in numeroase teste si evaluari pentru a va examina: agilitatea mintala; puterile de analiza logica; aptitudinile numerice, verbale si de orientare spatiala; memoria si personalitatea; inteligenta emotionala. Rezultatele testelor sunt colationate intr-o sectiune finala, oferind o valoare generala a „”Coeficientului cerebral BQ””. Aceasta va dezvaluie atuurile si slabiciunile, ajutandu-va sa va identificati potentialul real al realizarilor. Veti putea sa va valorificati mai bine atuurile si, in acelasi timp, sa actionati pentru a va imbunatati performantele in domeniile cu slabiciuni. Fie ca doriti sa aflati cat de inteligent sunteti cu adevarat sau vreti doar sa va puneti mintea la incercare pentru propriul dumneavoastra divertisment, aceasta este o carte provocatoare si fascinanta. Philip Carter este expert in teste IQ si concepe permanent noi puzzle-uri si teste pentru evaluarea inteligentei. El a scris peste saizeci de carti despre toate aspectele testarilor, cuvinte incrucisate, puzzle-uri si rationamente, printre care Teste de inteligenta si psihometrice, Cartea completa a testelor de inteligenta, Testati-va EQ-ul si seria Teste de inteligenta IQ 1-5….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.