Terapia Gestalt. 100 de teme si tehnici fundamentale PDF

Coperta Carte Terapia Gestalt. 100 de teme si tehnici fundamentale

Iti doresti sa citesti cartea Terapia Gestalt. 100 de teme si tehnici fundamentale publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Terapia Gestalt. 100 de teme si tehnici fundamentale chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Terapia Gestalt. 100 de teme si tehnici fundamentale

Aceasta carte face parte din colectia Psihologie-Psihoterapie a editurii Trei. Terapia Gestalt ofera o abordare relationala, focalizata pe prezent, al carei nucleu este credinta fundamentala conform careia clientul este cel care stie cea mai buna modalitate de a se ajusta la situatia sa prezenta. Prin travaliul de extindere a constientizarii, utilizand dialogul si experimentarea creativa, terapeutii gestalt creeaza clientului conditiile unei calatorii personale spre starea de sanatate. Cartea ofera un ghid concis al acestei abordari flexibile si influente. Subiectele abordate includ: ipotezele teoretice subiacente terapiei gestalt; evaluarea si diagnosticul procesului in terapia gestalt; teoria campului, fenomenologie si dialog; etica si valori; evaluare si cercetare. Aceasta carte reprezinta o lectura esentiala atat pentru cei aflati in formare in terapia Gestalt, cat si pentru terapeutii, consilierii si psihoterapeutii care doresc sa afle mai multe despre aceasta abordare terapeutica. Dave Mann este psihoterapeut, supervizor si formator gestalt, certificat de United Kingdom Council for Psychotherapy si afiliat la institutele Metanoia, Gestalt Therapy Training Institute si la Sherwood Psychotherapy Training Institute. El a fost, de asemenea, unul dintre editorii British Gestalt Journal….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.