Terapia cognitiv comportamentala. Cum sa iti imbunatatesti gandirea si viata prin TCC PDF

Coperta Carte Terapia cognitiv comportamentala. Cum sa iti imbunatatesti gandirea si viata prin TCC

Iti doresti sa citesti cartea Terapia cognitiv comportamentala. Cum sa iti imbunatatesti gandirea si viata prin TCC publicata de editura ALL? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Terapia cognitiv comportamentala. Cum sa iti imbunatatesti gandirea si viata prin TCC chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Terapia cognitiv comportamentala. Cum sa iti imbunatatesti gandirea si viata prin TCC

Esti sigur ca viata iti este determinata implacabil de ceea ce ti s-a intamplat in copilarie? Sau de hotararile pe care le-au luat altii in numele tau de-a lungul anilor? Esti sigur ca nu ai cum, nici de ce sa-ti schimbi comportamentul, convins fiind ca orice efort este inutil? Esti sigur ca nu poti sa scapi de temeri, de frustrari, de fobii, de impulsivitate? Esti sigur ca ca nu poti trai fara fumat, alcool, droguri sau pornografie? O parte din mintea ta iti susura constant ca nu poti schimba nimic la tine sau ca nu este nimic de schimbat. Insa asculta si de vocea ratiunii tale, aceea care te ajuta sa desparti gandurile de sentimente si sa iti intelegi emotiile care te forteaza sa actionezi intr-o anumita directie. Terapia Cognitiv Comportamentala (TCC) iti ofera instrumente eficiente pentru a-ti cunoaste mecanismele gandirii si pentru a invata cum sa le controlezi. Cartea psihoterapeutului Stephen Briers te ajuta pas cu pas sa-ti constientizezi problemele si sa scapi de ele….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.