Teorema lui Almodovar PDF

Coperta Carte Teorema lui Almodovar

Iti doresti sa citesti cartea Teorema lui Almodovar publicata de editura Vellant? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Teorema lui Almodovar chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Teorema lui Almodovar

Situat intre fictiune si autobiografie, Teorema lui Almodovar este un roman baroc in care excentricitatea se intersecteaza cu teoriile matematice, dar si o meditatie asupra (im) posibilei adaptari a unui monstru la viata. Desfigurat in urma unui accident, naratorul se intoarce putin cate putin la viata, renuntand la izolare si explorand lumea pe care o respinsese. Cele doua priviri esentiale in roman – prima, distanta, a lui Almodovar, care intervine in existenta naratorului, transformand-o intr-un film, cea de-a doua, plina de pasiune, a Lisei, transsexualul de care Antoni se indragosteste, – il fac pe acesta sa inteleaga ca „in centrul vidului se afla o alta sarbatoare“.Chiar daca majoritatea coordonatelor care compun viata personajului – inclusiv relatia naratorului cu regizorul Pedro Almodovar – sunt fictive, punctul de pornire este unul cat se poate de real: Antoni Casas Ros a ales izolarea dupa un cumplit accident in urma caruia a ramas mutilat. Scrierea romanului Teorema lui Almodovar devine, astfel, un act cathartic prin care autorul recladeste puntile catre propria existenta. Cel mai bun roman de debut in Spania (2008)…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.