Tenteaza-ma cu dragostea ta PDF

Coperta Carte Tenteaza-ma cu dragostea ta

Iti doresti sa citesti cartea Tenteaza-ma cu dragostea ta publicata de editura Miron? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tenteaza-ma cu dragostea ta chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Tenteaza-ma cu dragostea ta

Frumoasa, stralucitoarea Lily Lawson socheaza inalta societate londoneza nerespectand nici o regula si afisindu-si independenta. Acum este hotarata sa-si salveze sora dintr-o casatorie nedorita cu Alex Raiford, arogantul conte de Wolverton. Reuseste sa-si salveze sora, dar intre timp Alex decide ca Lily trebuie sa fie a lui. Si vrea sa o faca sa plateasca scump pentru indiferenta ei – cu trupul, cu sufletul si cu iubirea ei……

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.