Tentatii pentru o mostenitoare PDF

  Coperta Carte Tentatii pentru o mostenitoare

  Iti doresti sa citesti cartea Tentatii pentru o mostenitoare scrisa de Susanna Craig si publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tentatii pentru o mostenitoare chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Tentatii pentru o mostenitoare

  SERIA „DORINTE NESTAPANITE” Dupa moartea iubitului ei tata, Tempest Holderin nu doreste altceva decat sa-i indeplineasca dorinta de a elibera sclavii de pe plantatia lor de zahar din Antigua. Insa faptul ca este o femeie bogata nu-i aduce linistea, caci se trezeste obiectul atentiei insistente din partea unui grup de petitori dornici sa puna mana pe mostenirea ei. Ca sa o fereasca de pericole, cel mai bun prieten al ei gaseste o solutie inedita: sa fie rapita si dusa la bunicul ei, in Anglia. Capitanul Andrew Corrvan are reputatia de a fi un ticalos nemilos, dornic de castiguri ilicite si rapide – dar cei de pe corabia lui au cu totul alta parere. Singurul scop care l-a manat in ultimii ani a fost sa-l gaseasca si sa-l pedepseasca pe corsarul care i-a ucis tatal. Viata i se schimba cu totul insa cand este de acord sa rapeasca o mostenitoare… Daca drumul pe mare, fara o insotitoare, nu ar fi fost suficient sa ruineze reputatia lui Tempest, dorinta pe care o simte pentru periculos de chipesul capitan se dovedeste irezistibila. Atractia ce se naste intre ei devine tot mai puternica pe masura ce se apropie de Anglia, unde pericole din trecut si prezent ameninta sa ii desparta. Insa inimile lor incapatanate nu accepta infrangerea atat de usor… „O poveste minunata, o dragoste pasionala si suspansul crescand fac din acest roman o lectura de neratat!” – RT Book Reviews Susanna Craig a debutat in 2016 cu seria „Dorinte nestapanite” si a castigat imediat aprecierea criticilor de specialitate si a iubitorilor de historical romance….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Tentatii pentru o mostenitoare este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.