Templul zorilor PDF

  Coperta Carte Templul zorilor

  Iti doresti sa citesti cartea Templul zorilor scrisa de Yukio Mishima si publicata de editura Humanitas? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Templul zorilor chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Templul zorilor

  Tetralogia Marea fertilitatii, pe care Yasunari Kawabata o considera o capodopera, a fost scrisa intre 1965 si 1970. Terminat in anul fatidic 1970, Templul Zorilor este al treilea roman din tetralogie, dupa Zapada de primavara si Cai in galop. Ultimul, Ingerul decazut, a fost incheiat de Yukio Mishima in dimineata zilei de 25 noiembrie 1970, cu cateva ore inainte de sinuciderea sa rituala. Trimis in Thailanda pentru a rezolva un caz important, faimosul avocat Honda afla din intamplare ca in familia regala exista o printesa, Ying Chan, care sustine ca este reincarnarea unui tanar din Japonia. Fetita este chiar fiica printului Pattanadid, colegul de scoala al adolescentilor Honda si Kiyoaki, iar intalnirea cu ea tulbura echilibrul respectabilului om al legii. Intors in Japonia zguduita de cel de-al Doilea Razboi Mondial, acesta se dedica aprofundarii budismului, incercand sa elucideze misterul ciclului existentei. Zece ani mai tarziu, o va reintalni pe exotica printesa, venita la studii in Japonia. De data aceasta, nelinistea metafizica resimtita de Honda in preajma lui Ying Chan se intretese cu o iubire a carei intensitate il va impinge la fapte aflate dincolo de limitele morale….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Templul zorilor este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.