Tehnica utilizarii energiei eoliene. Manual de executie PDF

Coperta Carte Tehnica utilizarii energiei eoliene. Manual de executie

Iti doresti sa citesti cartea Tehnica utilizarii energiei eoliene. Manual de executie publicata de editura Mast? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tehnica utilizarii energiei eoliene. Manual de executie chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Tehnica utilizarii energiei eoliene. Manual de executie

Aceasta sursa de energie regenarabila s-a dovedit deja a fi o solutie foarte buna la problema energetica globala. Energia eoliana in special este printre formele de energie regenerabila care se preteaza aplicatiilor la scara redusa, avantajele acesteia fiind bine cunoscute: costuri reduse pe unitate de energie produsa, nu se produc deseuri, iar cantitatea de emisii de substante poluante si gaze cu efect de sera este zero. Cartea prezinta intuitiv si practic etapele de construire si intretinere a unei turbine eoliene, dar si factorii si situatiile care trebuie avute in vedere in demararea acestei activitati. Din cuprins: 1. Introducere2. Utilizarea energiei eoliene3. Generalitati despre tehnica4. Importanta locatiei5. Notiuni de baza de tehnica si aerodinamica6. Sistemul de pozitionare si de reglaj7. Construirea manuala a turbinei8. Estimarea poluarii fonice9. Paratrasnetul10. Rezistenta constructiei11. Transportul si asamblarea turbinei12. Intretinerea13. Anexe…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.