Taxiurile torturii. Pe urmele livrarilor speciale ale CIA PDF

  Coperta Carte Taxiurile torturii. Pe urmele livrarilor speciale ale CIA

  Iti doresti sa citesti cartea Taxiurile torturii. Pe urmele livrarilor speciale ale CIA scrisa de Trevor Paglen, A. C. Thompson si publicata de editura ALLFA? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Taxiurile torturii. Pe urmele livrarilor speciale ale CIA chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Taxiurile torturii. Pe urmele livrarilor speciale ale CIA

  Pe urmele „livrarilor speciale“ ale CIA. Nu mai este un secret pentru nimeni: din 11 septembrie 2001, C.I.A a rapit in tacere mai mult de o suta de persoane si le-a incarcerat in inchisori din intrega lume. Aceasta operatiune a fost denumita „extradare speciala“ si face parte din operatiunile clandestine cele mai de amploare realizate de sua dupa sfarsitul razboiului rece. Unele persoane retinute au fost trimise in Egipt si Maroc pentru a fi torturate si interogate. Altele au fost transportate cu ajutorul unor curse secrete C.I.A in Europa de est si Afganistan, unde, de asemenea au fost torturate. Multi dintre rapiti au sfarsit in inchisoarea Guantanamo, altii au disparut pur si simplu. In aceasta carte, un jurnalist de investigatii multi-premiat si un geograf militar realizeaza pentru prima oara o investigatie asupra acestei „extradari speciale“, care intre timp a fost formalizata, schimbandu-i-se constant aspectul pentru a ramane departe de privirile curiosilor. Trevor Paglen este expert in instalatiile militare clandestine. Artist si fotograf expozant, el este autorul studiului in doua volume: Baze secrete, razboaie secrete . A.C. Thompson , castigator al premiului George Polk pe anul 2005, este reporter la revista S.F.Weekly….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Taxiurile torturii. Pe urmele livrarilor speciale ale CIA este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.