Taramul fermecat PDF

Coperta Carte Taramul fermecat

Iti doresti sa citesti cartea Taramul fermecat publicata de editura Aquila? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Taramul fermecat chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Taramul fermecat

Taramul povestilor este, asa cum bine stim cu totii, un colt de lume fermecat, unde totul este posibil, bunatatea si istetimea sunt la loc de cinste, iar raul isi primeste de fiecare data rasplata cuvenita. Veti intalni aici un lup care nu are nicio sansa in fata celor sapte iezi si a caprei; niste gaste mai sirete decat vulpea; un croitoras mai istet decat o fata de imparat si un urs; un fiu de imparat gata sa infrunte orice capcaun; un cocos, o gainusa si o vacuta baltata care nu sunt ceea ce par; ba chiar si patru tineri care izbutesc sa fure luna….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.