Tantra – suprema intelegere. Conversatii despre Calea Tantrica din Cantecul Mahamudrei de Tilopa PDF

Coperta Carte Tantra - suprema intelegere. Conversatii despre Calea Tantrica din Cantecul Mahamudrei de Tilopa

Iti doresti sa citesti cartea Tantra – suprema intelegere. Conversatii despre Calea Tantrica din Cantecul Mahamudrei de Tilopa publicata de editura ATMAN? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tantra – suprema intelegere. Conversatii despre Calea Tantrica din Cantecul Mahamudrei de Tilopa chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Tantra – suprema intelegere. Conversatii despre Calea Tantrica din Cantecul Mahamudrei de Tilopa

Literal, Mahamudra inseamna „marele gest” sau „gestul suprem”, ultimul pe care il poti face, dincolo de care nimic nu mai este posibil. Este starea fiintei tale atunci cand nu esti separat de Intreg. Mahamudra inseamna un orgasm total, in comuniune cu Universul. Daca ai iubit pe cineva si ai simtit vreodata o topire si o contopire, cei doi nu mai sunt doi. Trupurile raman separate, dar ceea ce exista intre trupuri se transforma intr-un pod, un pod de aur, si starea de doi dinauntru dispare; o singura energie a vietii vibreaza la ambii poli. Daca ti s-a petrecut asta vreodata, atunci poti intelege ce este Mahamudra. De milioane si milioane de ori mai adanca, de milioane si milioane de ori mai inalta este Mahamudra. Este un orgasm total resimtit prin comuniunea cu Intregul, cu Universul. Este topire in sursa vietii. Tilopa transmite prin cantec sa devii ca un bambus gol: nimic pe dinauntru. Si deodata, atunci cand esti un bambus gol, buzele divine te cuprind, bambusul gol devine un flaut si cantecul incepe – acesta este Cantecul Mahamudrei. Tilopa a devenit un bambus gol, divinul s-a revelat si cantecul a inceput. Nu este cantecul lui Tilopa; este cantecul Experientei Supreme insesi….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.