Tangent (poeme) PDF

  Tangent (poeme) - Ionescu Ana-Maria

  Iti doresti sa citesti cartea Tangent (poeme) scrisa de Ionescu Ana-Maria? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tangent (poeme) chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Tangent (poeme) PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Tangent (poeme)

  (poeme) de Ana-Maria Ionescu
   
  Autoarea abumului de succes Sighetul copilariei in retete si fotografii, revine la editura Integral cu o culegere de poeme autobiografice.

   

  Mi-am cautat privirea in oglinda.
  Era atat de verde si transparenta incat
  m-am gandit sa vad
  cum stau cu sufletul.
  Lipsea. Cred ca l-am uitat
  la tine, alaltaieri,
  Cand ne-am baut cafeaua impreuna.
  Sper sa nu-l fi spalat
  odata cu cestile.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Tangent (poeme) este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.