Tanarul neinfricat de la trapezul zburator si alte povestiri PDF

  Coperta Carte Tanarul neinfricat de la trapezul zburator si alte povestiri

  Iti doresti sa citesti cartea Tanarul neinfricat de la trapezul zburator si alte povestiri scrisa de William Saroyan si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tanarul neinfricat de la trapezul zburator si alte povestiri chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Tanarul neinfricat de la trapezul zburator si alte povestiri

  Armeni, evrei, asirieni, irlandezi sau polonezi – oameni veniti de departe, pastrand cu sfintenie memoria unor popoare greu incercate de soarta, sperand sa aiba o viata mai buna in America si muncind din greu pentru asta, fara sa-?i uite vreo clipa radacinile -, personajele lui Saroyan emana o bunatate incomensurabila, dar si o anume inadecvare: sunt aici, dar si acolo, si orice demers al lor are o nota de fantezie orientala. Unul planteaza rodii in desert, altul spera sa-i convinga pe toti locuitorii Chinei sa consume stafide, altul, ca sa incheie o polita de asigurare, e capabil sa plimbe o planta in ghiveci de-a curmezisul continentului american. Numitorul comun al tuturor povestirilor reunite aici este omenia, o omenie vibranta, profunda, care se manifesta in cele mai anodine scene, de la muncitorul obidit care gaseste resurse de afectiune pentru niste copii complet straini pana la indianul care manifesta un tact ireprosabil fata de un pusti indragostit de automobile. si tanarul neinfricat de la trapezul zburator? Povestirea care da titlul acestui volum, contrastand prin sobrietate cu restul, ii permite cititorului sa intrezareasca lupta care se da neincetat in sufletul unui scriitor pe deplin constient de inechitatea lumii. „Domnul Saroyan e un om viu, entuziast, inteligent, introspectiv, onest, visator, tandru si exact inversul naivitatii, desi mimeaza naivitatea. E original. […] E clar ca un talent nou, inviorator, interesant se exprima in aceasta etapa a creatiei lui.” – New York Herald Tribune „[Saroyan] este un poet care-i face sa vorbeasca pe cei incapabili sa se exprime, simpatiile sale se indreapta spre minoritati, spre proscrisi si persecutati, si vadeste o profunda tandrete si empatie pentru toate manifestarile vietii, ceea ce este absolut impresionant.”…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Tanarul neinfricat de la trapezul zburator si alte povestiri este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.