Talentatul domn Ripley PDF

Coperta Carte Talentatul domn Ripley

Iti doresti sa citesti cartea Talentatul domn Ripley publicata de editura Paladin? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Talentatul domn Ripley chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Talentatul domn Ripley

Dupa o copilarie marcata de moartea ambilor parinti si de experientele traumatizante traite alaturi de o matusa care il umileste, Tom Ripley devine un tanar anxios, cu o sexualitate incerta, care isi castiga existenta in New York punand la cale diverse fraude fiscale si luandu-si identitati false. Atunci cand magnatul Herbert Greenleaf il roaga pe Tom sa mearga in Italia pentru a-l convinge pe fiul sau, Dickie, sa se intoarca acasa, el accepta fara ezitari. Ajuns acolo, Tom este vrajit de personalitatea lui Dickie, insa fascinatia lui se transforma treptat in atasament bolnav, apoi in dorinta obsesiva a tanarului de a deveni chiar persoana pe care o adora. Iar de aici pana la crima ar putea fi doar un pas.„Highsmith a creat o lume aparte – un univers claustrofobic si irational in care patrundem de fiecare data cu sentimentul ca pericolul ne pandeste chiar pe noi.“ – Graham Greene„Fascinant… Un roman nerecomandat celor care se pierd usor cu firea.“ – Washington Post Book World…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.