Talcuire la Cartea Prorocului Daniil PDF

  Coperta Carte Talcuire la Cartea Prorocului Daniil

  Iti doresti sa citesti cartea Talcuire la Cartea Prorocului Daniil scrisa de Theodorit al Cirului si publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Talcuire la Cartea Prorocului Daniil chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Talcuire la Cartea Prorocului Daniil

  Citit-am talcuirea fericitului episcop al Kirului la Daniil. Acest barbat intelept intrece cu mult prin talcuirea si deslusirea cuvintelor prorocesti nu doar pe Ipolit, ci si pe multi altii, cu rostirea stralucind ca nimeni altul, prin curatia si limpezimea cuvintelor scotand la lumina cele ascunse in umbra si prin dulceata lor mai ravnitori facand oamenii spre citire; ferindu-se a bate campii, nu lasa pe cititor sa se plictiseasca, sa ameteasca si sa se raspandeasca, facandu-i lesnicioasa osteneala. Prin alegerea cuvintelor si prin mestesugita alcatuire nu e departe de odraslele nobletii atice, ferindu-se totusi de ceea ce-i prea pretentios si strain pentru urechea celor mai multi. Si, indeobste, e tot ce poate fi mai de soi intre talcuitorii Scripturii: nu vei gasi lesne pe cineva care sa lamureasca mai bine spusele ei. Si altii au rostire curata si urmaresc intelesul celor cercetate, dar a grai limpede si pe scurt fara a lasa nimic din cele de trebuinta, nici a se abate spre podoabe desarte ale vorbirii ori spre altele care fura fara folos luarea-aminte a cititorului, n-o face nimeni cu staruinta vrednicului Theodorit – si nu doar in lucrarea asta, ci cam in toate (si multe sunt) unde se osteneste cu deslusirea Sfintelor Scripturi. – Sfantul Fotie cel Mare…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Talcuire la Cartea Prorocului Daniil este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.